AppointmentAUDIOGRAMBLOOD CELLSBLOOD PRESSUREBODY SCALEBONE DENSITYBONEBRAINCHECKUPChest_X-rayCHOLESTEROLCOLONDENTALDIAGNOSISDOCTORDROPSDUMBBELLEAREKGENDOSCOPYEXAMINATIONEYE TESTEYEGLOVEHABITSHEARTHEIGHTHEPATITISHOSPITALINHALERKIDNEYLUNGSMAMMOGRAMMASKMEDICAL PRESCRIPTIONMONITORPAPPILLSPROSTHETICPSY_2PSYCHOLOGYREPORTRUNNING TESTSCANservice-bonesservice-brainservice-checkservice-cycservice-earservice-exerciseservice-eyeservice-hearthservice-laservice-teethservice-womenservice-xraySMARTWATCHSPERMSTETHOSCOPETEETHTOMOGRAPHYURINEVACCINATIONVIRUSVital_SignWATCHWOMEN_2WOMEN_3
جنبش سراسری کاهش قند برای نجات زندگی و بهبود سلامت

جنبش سراسری کاهش قند برای نجات زندگی و بهبود سلامت

محققان دانشگاه هاروارد در مطالعه‌ای دریافتند کاهش اندک سطح قند در غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده می‌تواند از میلیون‌ها مشکل سلامتی، بیماری حاد و حتی مرگ جلوگیری کند.

قند موجود در غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری شده چقدر مشکل سلامتی دارد؟ به گفته تیمی از دانشمندان هاروارد و دپارتمان سلامت و بهداشت روان شهر نیویورک، این میزان آنقدر زیاد است که حتی کاهش اندک سطح قند در این محصولات می‌تواند از میلیون‌ها مشکل، بیماری و حتی مرگ جلوگیری کند.

نتایج مطالعه این تیم 27 آگوست 2021 در Circulation منتشر شد. محققان در این مطالعه مدلی ارائه کردند که نشان می‌دهد چگونه سیاست ابتکاری کاهش قند پیشنهاد شده به جنبش ملی کاهش نمک و قند ایالات متحده، می‌تواند بر سلامت و اقتصاد مبتنی بر درمان تأثیر ‌گذارد.

سیاست پیشنهادی 20 درصد شکر را از غذاهای بسته‌بندی شده و 40 درصد از قند نوشیدنی‌های شیرین را کاهش می‌دهد. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که در طول عمر یک جمعیت بالغ، چنین کاهش‌هایی می‌تواند از حدود 2.5 میلیون حمله قلبی، سکته مغزی و ایست قلبی جلوگیری کند.

جلوگیری از 750 هزار مورد دیابت و تقریباً 490 هزار مرگ‌و‌میر ناشی از عارضه قلبی‌عروقی از دیگر دستاوردهای کاهش قند مصنوعی غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری‌شده است؛ به علاوه میلیاردها دلار  صرفه‌جویی در هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی.

بر اساس این گزارش در صورتی که سیاست پیشنهادی اجرا شود، شرکت‌ها داوطلبانه متعهد به کاهش قند در غذاها و نوشیدنی‌ها خواهند شد.

با این حال لازم نیست منتظر اجرای قوانین بمانید. شما می‌توانید با خواندن برچسب‌های تغذیه و محدود کردن قندهای اضافه شده تا حدود 10٪ از کل کالری روزانه (50 گرم در یک رژیم غذایی 2000 کالری) مسئولیت سلامتی خود را بر‌عهده بگیرید.

اشتراک گزاری این پست