AppointmentAUDIOGRAMBLOOD CELLSBLOOD PRESSUREBODY SCALEBONE DENSITYBONEBRAINCHECKUPChest_X-rayCHOLESTEROLCOLONDENTALDIAGNOSISDOCTORDROPSDUMBBELLEAREKGENDOSCOPYEXAMINATIONEYE TESTEYEGLOVEHABITSHEARTHEIGHTHEPATITISHOSPITALINHALERKIDNEYLUNGSMAMMOGRAMMASKMEDICAL PRESCRIPTIONMONITORPAPPILLSPROSTHETICPSY_2PSYCHOLOGYREPORTRUNNING TESTSCANservice-bonesservice-brainservice-checkservice-cycservice-earservice-exerciseservice-eyeservice-hearthservice-laservice-teethservice-womenservice-xraySMARTWATCHSPERMSTETHOSCOPETEETHTOMOGRAPHYURINEVACCINATIONVIRUSVital_SignWATCHWOMEN_2WOMEN_3
پروتز سینه انواع ، عوارض و سطان زا بودن!!؟؟؟؟

پروتز سینه ، بافتی است که مشابه با پستان است و در مواردی خاص با پروتکل‌های خاصی، جایگزین بافت طبیعی سینه می‌شود.

چرا پروتز سینه؟

برخی از خانم ها به دلایل مختلفی ممکن است به دنبال راهکاری برای بزرگ‌تر کردن سینه‌ های خود باشند. در حال حاضر راهکار اصلی برای بزرگ کردن سینه‌ ها و برگرداندن حجم ازدست‌رفته آن‌ها، پروتز سینه است. با استفاده از این روش می‌توان فرم دلخواه را به سینه‌ ها بخشید و نیز حجم ازدست‌رفته سینه‌ها در اثر کاهش وزن، سوءتغذیه، شیردهی و برخی بیماری‌ها را به آن‌ها برگرداند. این موضوع باعث خوش‌فرم شدن سینه‌ها می‌شود و به آن‌ها حالتی قرینه و زیبا می‌بخشد.

آیا پروتزهای سینه بدون تغییر باقی می مانند؟

عده زیادی تصور می‌کنند که بعد از عمل جراحی پروتز سینه، شکل و فرم سینه آن‌ها همیشه به همین شکل باقی می‌ماند. اما واقعیت چنین نیست. زیرا شکل و فرم سینه حتی بعد از پروتز سینه نیز، با کاهش وزن، افزایش وزن، حاملگی، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگری، دچار تغییر می‌شود.

انواع پروتز های سینه

عوارض این پروتزها چیست؟

  • سرطان زا بودن: بنا بر ادعای سازمان غذا و داروی آمریکا، در سراسر جهان 573 مورد ابتلا به سرطان و 33 مورد مرگ ناشی از سرطان گزارش شده که در 481 مورد کاملا می‌توان رد پای ایمپلنت‌های این کارخانه را یافت. سازمان غذا همچنین اعلام کرده داده‌های جمع‌آوری شده درباره 33 مورد مرگ ذکرشده نشان می‌دهد پروتز به‌کاررفته در 12 مورد ساخت این کارخانه بوده است.
    سازمان غذا و دارو در عین حال اعلام کرده خانم‌هایی که این پروتز را دارند و دچار هیچ مشکلی نشده‌اند نباید نگران باشند و این فراخوان تنها برای مراکز بهداشتی و پزشکان است تا دیگر از این پروتز در جراحی‌ها استفاده نکنند و پروتزهای موجود را به کارخانه بازگردانند.
حتما بخوانید : آزمایش های تشخیصی سرطان رو بیشتر بشناسید.

سازمان غذا و دارو (FDA)مدعی است بیماران پس از عمل جراحی پروتز سینه دچار سرطان «لنفومای آناپلاستیک سلول‌های درشت» شده‌اند که نوعی سرطان نادر خون است. در این بیماری در اطراف ایمپلنت بافت سرطانی تشکیل می‌شود. اگر بیماری زود تشخیص داده شود، با برداشتن ایمپلنت و بافت‌های اطراف آن بیمار بهبود می‌یابد و در غیر این صورت موجب مرگ بیمار می‌‌شود. نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد خانم‌هایی که جراحی زیبایی بزرگ کردن سینه داشته‌اند یا خانم‌هایی که به دلیل سرطان پستان‌‌های آنها برداشته می‌شود و برای ترمیم محل سینه از پروتز استفاده می‌شود دچار این عارضه شده‌اند.

محل قرار گیری پروتز

  • جای برش جراحی روی پوست
  • خونریزی و تجمع خون
  • نامتقارن بودن سینه‌ها
  • عفونت
  • نشت یا پارگی جدار پروتز
  • چین‌خوردگی پوست روی پروتز
  • درد دائمی

 

برای مطالعه بیشتر در این مورد میتوانید به سایت سرطان سینه مراجعه کنید.

اشتراک گذاری این پست